Close

Choose a country

United KingdomEnglish
South AfricaEnglish
IndiaEnglish
InternationalEnglish

Webhelp Öppnar Nytt Kontor I Norrköping

Webhelp öppnar nytt kontor i Norrköping och rekryterar i ett första skede ett 60-tal personer under sommaren och hösten. Det finns möjlighet att fler rekryteras kort därefter.

Terje AndreassenI processen har Webhelp granskat flera regioner, framförallt utifrån rekryteringsmöjligheter i form av närhet till universitet och högskolor. Webhelp ser också en trend i att kunderna önskar en geografisk närhet till verksamheten och Norrköping – som ligger centralt – har precis rätt läge för Webhelp.

Jag är jätteglad över att få öppna ett nytt kontor för vår verksamhet här i Norrköping, säger CEO Terje Andreassen. Valet föll på Norrköping på grund av det centrala läget, goda kommunikationsmöjligheter och även närheten till universitet och högskolor för samarbete kring teknikutveckling.

Webhelp söker medarbetare som är sociala, serviceinriktade och som gillar kontakt med kunder. Andra kompetenser är förståelse för kundbehov och önskemål och vilja att ständigt lära nytt.

Jag ser fram emot att inom kort få välkomna nya medarbetare till ett nytt kontor i Norrköping, säger Andreassen, som leder Webhelp Nordic med cirka 1 800 medarbetare över hela Norden och Baltikum.

Webhelp är nu i processen att skriva på ett hyresavtal centralt i Norrköping och medarbetarrekryteringen har redan påbörjats. Kontoret öppnar redan under juni månad efter att renoveringen av lokalerna är klar.

Det är med stor stolthet vi välkomnar Webhelp Nordic till Norrköping, säger Pontus Lindblom, Näringslivsdirektör i Norrköpings kommun. Vi på Näringslivskontoret på Norrköpings kommun har haft en kontakt med Webhelp Nordic under en tid och nu är vi mycket glada att detta har blivit verklighet. Lindblom pekar på vikten av etableringen, som kommer generera arbetstillfällen för regionen. – Webhelp Nordic är en ny aktör som sprider näringslivets utvecklings- och kompetensområden i vår stad och region, säger Pontus Lindblom, Näringslivsdirektör i Norrköpings kommun.

Mediainformation:

För mer information eller för att avtala intervju kontakta:

CEO Terje Andreassen, +46 70 226 42 85 terje.andreassen@nordic.webhelp.com

 

Om Webhelp Nordic

Webhelp Nordic är specialiserat på att driva Contact centers i Norden. Med ca 25 miljoner kundkontakter per år och 1 800 medarbetare har Webhelp Nordic blivit en av de största contact centerspecialisterna i Norden. Bland kunderna finns företag som Canal Digital, Fortum, RiksTV och Telia. Huvudkontoret ligger i Solna utanför Stockholm och man har contact centers i bland annat Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stockholm och fler andra orter. Webhelp Nordic skapar framgång för sina kunder inom kundkontakter och interaktion över tal samt sociala och digitala kanaler.

Webhelp ägs av företagets ledning och KKR, ett ledande globalt investeringsföretag sedan Februari 2016.

Mer information på www.webhelp.com

 


Article by: Nupur Chatterjee

News & Insights

Recommended for you
Solution Designer
Service Provider
Technology Enabler
News
WEBHELP NORDIC SAMARBETAR MED TELENOR i NORRKÖPING

Anställer mer än 300 nya medarbetare Webhelps satsning i Norrköping tar nu fart I mitten av januari kom nyheten om Webhelps planer för en expansion i Norrköping. Nu står det klart att företaget ingår ett samarbete med Telenor. - Vi är stolta över att gå in i detta partnerskap med Telenor. Vi är redan igång med en intensiv rekryteringsprocess, som ska säkerställa att...

News
WEBHELP NORDIC FLYTTAR IN I TULLKAMMAREN I UMEÅ

Möter upp Telenors ökade behov – anställer 200 nya medarbetare Webhelps satsning i Umeå tar allt fastare form. Just nu pågår en omfattande rekryteringsprocess för att hitta 200 nya medarbetare till företagets Umeåkontor. – Vi har kommit överens med Balticgruppen om att hyra lokal...

Whitepaper
The Spring of B2B Marketplaces : Modelling the impact of B2B Marketplaces strategies

Following the presentation of The Spring of B2B Marketplaces at the Marketplace Summit by Mirakl, we are pleased to make this fascinating study available to you! This study covers the state of B2B marketplaces today, and is proudly co-created by Roland Berger, Mirakl and Webhelp Payment...

Blog
Are High Street Stores Now The Weakest Link For Retailers?

As I have often detailed here, omnichannel is here to stay. Customer expectations today demand that the experience they have of a brand is just as good online as offline and however they choose to communicate, the service will be great. That’s what customers expect today, but for many brands...

Case Studies
Post Office Limited®

...